משחימים את העוף היטב מכל הצדדים, בשמן זית בסיר גדול וכבד. מוציאים את העוף לקערה.
שלב 2
0 דקות
מכניסים לסיר את הבצלים ומתחילים להזהיב. בינתיים, שוטפים את ראשי השום וחוצים אותם לרוחב. מנגבים ומוסיפים לסיר עם הצד החתוך כלפי מטה. מטגנים עד שהבצל והשום מזהיבים ומוציאים לקערה עם העוף.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה החצויים והגזר. מטגנים עד להזהבה.
שלב 4
0 דקות
מחזירים לסיר את העוף, בצל ושום. מתבלים במלח ופלפל, ויוצקים מעל את מרק העוף, מביאים לרתיחה.
שלב 5
60 דקות
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 60 דקות.
שלב 1
מתוך
5
משחימים את העוף היטב מכל הצדדים, בשמן זית בסיר גדול וכבד. מוציאים את העוף לקערה.
שלב 2
מתוך
5
מכניסים לסיר את הבצלים ומתחילים להזהיב. בינתיים, שוטפים את ראשי השום וחוצים אותם לרוחב. מנגבים ומוסיפים לסיר עם הצד החתוך כלפי מטה. מטגנים עד שהבצל והשום מזהיבים ומוציאים לקערה עם העוף.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה החצויים והגזר. מטגנים עד להזהבה.
שלב 4
מתוך
5
מחזירים לסיר את העוף, בצל ושום. מתבלים במלח ופלפל, ויוצקים מעל את מרק העוף, מביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
5
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 60 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0