את פרחי הכרובית טובלים בקמח, ולאחר מכן בביצה. מוסיפים אותם לסיר נפרד, ומטגנים אותם עד לקבלת גוון זהוב מכל הכיוונים. מוציאים מהסיר ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
שלב 2
0 דקות
מניחים את השוקיים והירכיים בסיר רחב עם שמן זית, ומטגנים אותם מכל הצדדים, עד קבלת גוון זהוב. מוציאים את העוף מהסיר ומניחים בקערה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר עם השמן את הבצל המגורר, ומטגנים אותו עד שהופך לשקוף. מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות. מבשלים אותן להבה בינונית במשך כ-8 דקות, עד להסמכת התערובת.
שלב 4
0 דקות
מתבלים את התערובת עם כמון, פפריקה, כורכום, שום, מלח והפלפל, מערבבים ומטגנים במשך כ-2 דקות נוספות, עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבעה הופך לכתום. יוצקים לסיר 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
מחזירים לסיר את חלקי העוף הצלויים, וכן את פרחי הכרובית ומפזרים אותם בין חלקי העוף. מוודאים שהמים מגיעים למחצית גובה פרחי הכרובית. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל במשך כ-45 דקות נוספות. (יש לנער את הסיר מדי פעם מצד לצד).
שלב 1
מתוך
5
את פרחי הכרובית טובלים בקמח, ולאחר מכן בביצה. מוסיפים אותם לסיר נפרד, ומטגנים אותם עד לקבלת גוון זהוב מכל הכיוונים. מוציאים מהסיר ומניחים על צלחת עם נייר סופג.
שלב 2
מתוך
5
מניחים את השוקיים והירכיים בסיר רחב עם שמן זית, ומטגנים אותם מכל הצדדים, עד קבלת גוון זהוב. מוציאים את העוף מהסיר ומניחים בקערה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לסיר עם השמן את הבצל המגורר, ומטגנים אותו עד שהופך לשקוף. מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות. מבשלים אותן להבה בינונית במשך כ-8 דקות, עד להסמכת התערובת.
שלב 4
מתוך
5
מתבלים את התערובת עם כמון, פפריקה, כורכום, שום, מלח והפלפל, מערבבים ומטגנים במשך כ-2 דקות נוספות, עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבעה הופך לכתום. יוצקים לסיר 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
5
מחזירים לסיר את חלקי העוף הצלויים, וכן את פרחי הכרובית ומפזרים אותם בין חלקי העוף. מוודאים שהמים מגיעים למחצית גובה פרחי הכרובית. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל במשך כ-45 דקות נוספות. (יש לנער את הסיר מדי פעם מצד לצד).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0