המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר שטוח עם שמן זית צורבים את פילה העוף עד שהוא מוכן (עניין של 2-3 דקות).
מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
מוסיפים את הפתיתים.
מוסיפים את מרכיבי הרוטב - רוטב סויה, חלב קוקוס, שמן שומשום, חמאת בוטנים וסילאן, ומערבבים.
מוסיפים מים עד לקו הפתיתים.
מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים להבה. סוגרים מכסה (משאירים חריץ קטן).
מבשלים כ-8 דקות ומערבבים מפעם לפעם. אם חסרים מים מוסיפים מעט.
בסוף הבישול סוגרים מכסה, ממתינים עוד 5 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0