המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת רחבה ועמוקה מטגנים על אש נמוכה את הבצלים והשום במעט שמן זית.
ממליחים ומפלפלים את קוביות הפרגיות ומוסיפים למחבת לטיגון עד הלבנה.
מוסיפים כוס אורז ועוד מעט שמן לציפוי האורז.
מוסיפים את השעועית ושתי כוסות ציר מרק עוף, מערבבים בעדינות ומוסיפים כוסברה קצוצה.
מבשלים על אש קטנה כשעה, בודקים מידי פעם ואם חסר נוזלים ניתן להוסיף מעט מים רותחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0