מחממים בסיר כבד ורחב מספיק את השמן. מוסיפים קוביות חצילים ומטגנים עד קבלת גוון זהוב. מוציאים את קוביות החצילים המטוגנות מהסיר ומניחים בכלי עם נייר סופג.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לסיר עם שמן את קוביות הבצל, תפוח אדמה, גזר, רבעי פטריות, קוביות פלפל אדום, פלפל חריף ואפונה, ומטגנים במשך כ-5 דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את קוביות החציל המטוגנות, פתיתים, שום והזנגביל, תוך ערבוב מתמיד. מתבלים במלח, פלפל שחור, כורכום, קארי, כמון, ומטגנים במשך כ-5 דקות נוספות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר את עלי הפטרוזיליה הקצוצים, ומערבבים. יוצקים את ציר העוף, ומביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה במשך כ-20 דקות.
שלב 6
0 דקות
מסירים את הסיר מהכיריים, וממתינים במשך כ-עשר דקות נוספות. מערבבים ומגישים. בתאבון.
שלב 1
מתוך
6
מחממים בסיר כבד ורחב מספיק את השמן. מוסיפים קוביות חצילים ומטגנים עד קבלת גוון זהוב. מוציאים את קוביות החצילים המטוגנות מהסיר ומניחים בכלי עם נייר סופג.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים לסיר עם שמן את קוביות הבצל, תפוח אדמה, גזר, רבעי פטריות, קוביות פלפל אדום, פלפל חריף ואפונה, ומטגנים במשך כ-5 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים לסיר את קוביות החציל המטוגנות, פתיתים, שום והזנגביל, תוך ערבוב מתמיד. מתבלים במלח, פלפל שחור, כורכום, קארי, כמון, ומטגנים במשך כ-5 דקות נוספות.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים לסיר את עלי הפטרוזיליה הקצוצים, ומערבבים. יוצקים את ציר העוף, ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה במשך כ-20 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מסירים את הסיר מהכיריים, וממתינים במשך כ-עשר דקות נוספות. מערבבים ומגישים. בתאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0