המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר כבד ורחב מספיק את השמן. מוסיפים את קוביות החצילים, ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוציאים את קוביות החצילים המטוגנים מהסיר, ומניחים בכלי עם נייר סופג.
מוסיפים לסיר עם השמן את קוביות הבצל, תפוח האדמה, הגזר, רבעי הפטריות, קוביות הפלפל האדום, פלפל חריף והאפונה, ומטגנים במשך כ-5 דק', תוך כדי ערבוב. מוסיפים לסיר את קוביות החציל המטוגנות, הפתיתים, השום והג'ינג'ר.
מתבלים במלח, פלפל שחור, כורכום, קארי וכמון, ומטגנים במשך כ-5 דק' נוספות.
מוסיפים לסיר את עלי הפטרוזיליה הקצוצים, ומערבבים. יוצקים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, ומבשלים על להבה נמוכה במשך כ-20 דקות.
מסירים את הסיר מהכיריים, וממתינים במשך כ-10 דק' נוספות. מערבבים ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0