המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים ומטגנים עד שהוא משנה צבע. מוסיפים את הסלרי וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
מתבלים בפלפל שחור, מלח, כורכום ושום כתוש. מערבבים היטב. מוסיפים את עלי המנגולד, מערבבים ומבשלים עד שהם מצטמצמים.
מוסיפים את פתיתי האורז של אסם ו-2 כפות שמן זית, מערבבים היטב. סוחטים מיץ לימון טרי לתוך הסיר, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 2 דקות.
מוסיפים את המים הרותחים, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 7 דקות.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מערבבים וממשיכים לבשל 3-5 דקות נוספות בלי מכסה עד שהנוזלים מצטמצמים. למרקם רך ומושי יותר, מערבבים מעט במהלך הבישול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0