המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הירקות לקוביות קטנות כולל הבצל.
מניחים סיר גדול על אש בינונית, מחממים שמן ומטגנים את הבצל ושאר הירקות למשך 10 דקות ומערבבים כל הזמן.
מוסיפים את הפתיתים ונותנים עוד עירבוב על מנת שהפתיתים יספגו מהשמן והטעם. מוסיפים את המים (5 כוסות) והתבלינים וממשיכים לבשל.
לאחר שהמים נעלמים בבישול יש לערבב את הכל.
לכבות כשהפתיתים עדיין לחים ולכסות עם מכסה ל-5 דק'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0