המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים מעט שמן לסיר ומחממים. מוסיפים לסיר את קוביות הבצל ומטגנים עד שהופכים לשקוף.
מוסיפים לסיר את פרוסות הפטריות ומטגנים יחד עם הבצל, עד שהפטריות משנות גוון.
מוסיפים לסיר את קוביות הפלפל האדום, העגבנייה וקוביות הגזר והאפונה שהופשרו. מתבלים בעלי אורגנו, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה קצוצה.
מטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות.
מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב עד שכל הפתיתים עטופים בשכבת שמן דקיקה.
יוצקים לסיר את ציר העוף. מביאים לרתיחה, ומחלישים את הלהבה לנמוכה. מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים במשך מספר דקות, עד שהמים נספגו בפתיתים והפתיתים רכים.
טועמים ומשפרים תיבול בהתאם לצורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0