המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבשר להשריה: ערבבו את מצרכי המרינדה בקערה.
הברישו היטב את נתח הבשר.
הניחו את הנתח בקערה ועטפו בניילון נצמד. הניחו במקרר ל-360 דקות.
הכנת הבשר: בסיר בגודל מתאים טגנו תחילה את הבצלים עד להשחמה, הוסיפו את נתח הבשר המושרה וטגנו אותו מכל הצדדים.
הוסיפו שתי כוסות מים, הביאו לרתיחה, כסו והנמיכו את האש. בשלו 180 דקות על אש נמוכה.
קררו ופירסו את הנתח.
להגשה ניתן לחלוט את הברוקולי והגזר במים ומלח, לסנן ולהעביר אל צלחת ההגשה. הניחו את פרוסות הנתח ופזרו רוטב בנדיבות. *ניתן להמיר את בצלי השאלוט ל-3 בצלים לבנים פרוסים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0