המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן במחבת ומשחימים קלות את הצלעות. מוציאים ומניחים בצד.
בסיר רחב מחממים טיפונת שמן ומטגנים בצל. מוסיפים את השום ואת התבלינים ומטגנים כמה רגעים תוך ערבוב.
מחזירים את הצלעות לסיר, מכסים בנוזלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כוסברה ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי-שעתיים, עד שהצלעות נימוחות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0