המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר גדול וכבד שיוכל להיכנס לתנור בהמשך, משחימים את הבשר בשמן הזית. מוציאים בכף מחוררת לצלחת.
מוסיפים לשמן שבסיר את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את יתר הירקות וממשיכים לטגן. מערבבים 5 דקות.
מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים עלי דפנה, ממליחים ומפלפלים. מערבבים היטב. יוצקים פנימה את היין ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים ללא מכסה עד שהיין כמעט נעלם.
יוצקים פנימה את מרק העוף ומערבבים. מביאים לרתיחה. מכסים ומעבירים לתנור אפייה. צולים בחום בינוני 90 דקות.
בינתיים מבשלים את הניוקי לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומערבבים עם שתי כפות שמן זית, למניעת הדבקות.
מקץ שעה וחצי של צלייה, מוציאים את הסיר מהתנור ומכניסים לתוכו את הניוקי. מערבבים, מכסים ומחזירים לתנור לעוד 30 דקות.
מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0