המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך את הבשר לקוביות בינוניות.
לטגן בשמן זית (לסגור) ולהוציא מהסיר.
לחתוך את הבצל לקוביות גסות, את השום לדפוק עם סכין ולטגן בשמן של הבשר.
להוסיף את הגזר שנחתך לרצועות ואת הבשר ולהמשיך להזהיב.
לפזר פלפל גרוס+מלח, לחתוך את העגבניות מעל הבשר.
להניח את עלי הסלרי ואת התימין ולשפוך את כל בקבוק היין.
כשהתבשיל מגיע לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-180 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0