המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
צורבים בסיר רחב את שוקי העוף, עד להשחמה מכל הצדדים.
מוציאים את שוקי העוף לצלחת.
מוסיפים לסיר את מרכיבי הרוטב, למעט המים והזיתים.
שוטפים היטב את הזיתים במים.
מוסיפים את הזיתים, ומטגנים 4 דקות.
מחזירים את שוקי העוף, ומסדרים אותם בסיר.
מוסיפים את המים.
מביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה כשעה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0