המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את הבצלים החתוכים ומטגנים עד לשקיפות הבצל.
מוסיפים את הפירות היבשים וכף סוכר, ומערבבים ליצירת קרמל.
מסדרים את שוקי העוף בסיר ומטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה.
מפזרים כורכום וכף פפריקה ומוסיפים את הקינמון והמלח.
מוסיפים כוס מים לסיר ומערבבים בעדינות.
מכסים את הסיר ומניחים לו להתבשל על להבה נמוכה, כ-30 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס מים, מפזרים 1/2 כף פפריקה ומוסיפים כוסברה קצוצה, ומבשלים חמש דקות נוספות.
מגישים עם האורז המוכן לפי הוראות ההכנה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0