המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר רחב ועמוק שמן, מטגנים את הבצל הקצוץ גס עד להזהבה, מוסיפים את העוף ומטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה.
מוסיפים גזרים, מלח, כורכום ופלפל שחור, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית עם מכסה סגור.
לאחר חצי שעה מוסיפים את 2 כוסות הבורגול השטוף, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כ-30 דקות על אש בינונית עם מכסה סגור עד שהבורגול מתרכך. לאכול חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0