המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מאדים את הבצל על מעט שמן זית. מוסיפים את הגזר ואת הסלרי וממשיכים לערבב שתים- שלוש דקות.
מוסיפים את זרעי החרדל ומערבים כדקה. מוסיפים את השום וממשיכים לערבב כדקה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים כמה שניות.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים ונשארת מעין משחה.
מוסיפים את העלים ואת שעועית המש ומערבבים, מוסיפים מים רותחים עד לגובה של סנטימטר מעל השעועית ומביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהשעועית מבושלת ורוב הנוזלים התאדו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0