המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הבצל, השום השמן, הפלפלים והכמון במחבת גדולה ומאדים 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את גרגרי התירס, מגבירים להבה ומאדים 10 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים יין, מרק, מלח, פלפל ומרווה. מביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין כ-10 דקות, עד שאין כמעט נוזלים במחבת. מערבבים מדי פעם.
מגישים חם כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת. *ניתן לשדרג עם מעט מרווה
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0