המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את תערובת העדשים בסיר עם מים, עד לכיסוי מלא, ללא מלח או תבלינים אחרים, כי הדבר מעכב את התרככותם.
מטגנים במחבת עמוקה בצל בשמן זית, עד להשחמה קלה.
מוסיפים את תערובת העדשים המבושלת והמסוננת, מיץ לימון, שום כתוש, מלח, כמון ופלפל שחור.
מבשלים עוד מספר דקות, עד לעירוב הטעמים.
בעת ההגשה מפזרים כמות נדיבה של כוסברה קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0