מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות. מכבים את האש.מערבבים בקערה את כל הרכיבים ומוסיפים את הבצל והשום המטוגנים. העיסה צריכה להיות דביקה יחסית. אם לא מספיק, ניתן להוסיף עוד טחינה / קמח תפו"א.
שלב 2
10 דקות
מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר למשך 10 דקות.
שלב 3
0 דקות
מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את השום והסלרי ומטגנים עוד דקה שתיים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את האפונה והתבלינים, ומוסיפים מים עד כדי כיסוי גובה האפונה. מבשלים מכוסה על אש נמוכה-בינונית, בביעבוע קל.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את תערובת הקציצות מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים (חשוב להרטיב את הידיים במים כדי שהעיסה לא תידבק לידיים).
שלב 6
40 דקות
שמים כל קציצה בתוך תחתית ארטישוק, ואז מניחים בזהירות על מצע האפונה והרוטב. מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות.
שלב 1
מתוך
6
מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות. מכבים את האש.מערבבים בקערה את כל הרכיבים ומוסיפים את הבצל והשום המטוגנים. העיסה צריכה להיות דביקה יחסית. אם לא מספיק, ניתן להוסיף עוד טחינה / קמח תפו"א.
שלב 2
מתוך
6
מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר למשך 10 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את השום והסלרי ומטגנים עוד דקה שתיים.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את האפונה והתבלינים, ומוסיפים מים עד כדי כיסוי גובה האפונה. מבשלים מכוסה על אש נמוכה-בינונית, בביעבוע קל.
שלב 5
מתוך
6
מוציאים את תערובת הקציצות מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים (חשוב להרטיב את הידיים במים כדי שהעיסה לא תידבק לידיים).
שלב 6
מתוך
6
שמים כל קציצה בתוך תחתית ארטישוק, ואז מניחים בזהירות על מצע האפונה והרוטב. מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0