כשהשמן רותח מציפים את עלה הסיגר, ומשקיעים אותו ממרכז העלה בעזרת מצקת. יש להמתין חצי דקה בכדי שהצורה שלו תתקבל. אחרי חצי דקה יש להוציא את המצקת ולהמשיך בטיגון של עוד חצי דקה, עד קבלת צבע זהוב.
שלב 3
0 דקות
המילוי:
שלב 4
0 דקות
מנקים את הטחול היטב ומכשירים את הכבד.
שלב 5
0 דקות
מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן, עד לשקיפות.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הטחולים ומגביהים את האש גבוהה.
שלב 7
0 דקות
אחרי מספר דקות מוסיפים את הכבדים וממשיכים לערבב, עד לסגירה חלקית של הכבדים.
שלב 8
0 דקות
מוסיפים את התבלינים והכוסברה, חצי כוס מים ומבשלים עד לאידוי הנוזלים.
שלב 9
0 דקות
לוקחים את תחתית עלי הסיגר ומניחים במרכז הצלחת, וממלאים במילוי.
שלב 1
מתוך
9
מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
שלב 2
מתוך
9
כשהשמן רותח מציפים את עלה הסיגר, ומשקיעים אותו ממרכז העלה בעזרת מצקת. יש להמתין חצי דקה בכדי שהצורה שלו תתקבל. אחרי חצי דקה יש להוציא את המצקת ולהמשיך בטיגון של עוד חצי דקה, עד קבלת צבע זהוב.
שלב 3
מתוך
9
המילוי:
שלב 4
מתוך
9
מנקים את הטחול היטב ומכשירים את הכבד.
שלב 5
מתוך
9
מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן, עד לשקיפות.
שלב 6
מתוך
9
מוסיפים את הטחולים ומגביהים את האש גבוהה.
שלב 7
מתוך
9
אחרי מספר דקות מוסיפים את הכבדים וממשיכים לערבב, עד לסגירה חלקית של הכבדים.
שלב 8
מתוך
9
מוסיפים את התבלינים והכוסברה, חצי כוס מים ומבשלים עד לאידוי הנוזלים.
שלב 9
מתוך
9
לוקחים את תחתית עלי הסיגר ומניחים במרכז הצלחת, וממלאים במילוי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0