המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה מערבבים את המרכיבים להברשה - 3 כפות מיונז (או חמאה), 2 כפות פסטו (או צ'ילי חריף), מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
בתבנית מערבבים את הפירורית יחד עם שאר המרכיבים ומרססים מעט ספריי שמן.
מברישים את קלחי התירס ומצפים מיד בתערובת הפירורית המתובלת.
אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-15 דקות או עד שהם מעט מזהיבים.
מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כדאי לבשל את התירס מעט לפני הפעולות של המתכון
היי שולה, אין צורך לבשל כדי שהוא לא יהיה רך מדי. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1