המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מערבבים את המרכיבים להברשה - 3 כפות מיונז (או חמאה), 2 כפות פסטו (או צ'ילי חריף), מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
בתבנית מערבבים את הפירורית יחד עם שאר המרכיבים ומרססים מעט ספריי שמן.
מברישים את קלחי התירס ומצפים מיד בתערובת הפירורית המתובלת.
אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-15 דקות או עד שהם מעט מזהיבים.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1