פורסים לפרוסות עבות (כס"מ-ס"מ וחצי), ומסדרים בתבנית משומנת (אני מעדיפה לרסס בתרסיס שמן כדי שלא יהיה טבול בשמן).
שלב 3
0 דקות
מכינים את הרוטב - מערבבים חרדל, מיונז ואבקות מרק יחד, ומדללים במעט מים (לא צריך רוטב סמיך מידי). שופכים מעל התפו"א לכיסוי מושלם ומפזרים מעל הכל פרורית זהב.
שלב 4
60 דקות
שמים בתנור בחום בינוני+ עד שתפוחי האדמה רכים, כ-60 דקות.
שלב 1
מתוך
4
מבשלים את תפו"א חלקית (או 3 דקות במיקרו).
שלב 2
מתוך
4
פורסים לפרוסות עבות (כס"מ-ס"מ וחצי), ומסדרים בתבנית משומנת (אני מעדיפה לרסס בתרסיס שמן כדי שלא יהיה טבול בשמן).
שלב 3
מתוך
4
מכינים את הרוטב - מערבבים חרדל, מיונז ואבקות מרק יחד, ומדללים במעט מים (לא צריך רוטב סמיך מידי). שופכים מעל התפו"א לכיסוי מושלם ומפזרים מעל הכל פרורית זהב.
שלב 4
מתוך
4
שמים בתנור בחום בינוני+ עד שתפוחי האדמה רכים, כ-60 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0