המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לדקור את תפוחי האדמה עם קיסם במספר מקומות.
להניח בתבנית.
להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.
לאפות בתנור חם, עד שתפוחי האדמה הופכים זהובים. ניתן להמיר את החמאה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0