המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר כבד. מזהיבים בו היטב את הבצל.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומזהיבים אותם קלות. זה לוקח זמן סבלנות.
מוסיפים את השום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה.
מוסיפים לסיר את יתר החומרים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כ-45 דקות, עד שתפוחי האדמה עשויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0