המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לצקת למחבת שמן. לחמם ולהוסיף שום, בצל ועלי סלרי.
לערבב ולטגן כדקה. להוריד מהאש.
להוסיף דבש, רוטב סויה ורוטב צ'ילי.
לחמם תנור ל-220 מעלות.
בקערה מערבבים את התערובת עם העוף, מלח ושבבי צ'ילי ומכניסים לתנור.
להכניס את תפוחי האדמה לקערה ולכסות היטב את תפוחי האדמה בתערובת.
להעביר את תפוחי האדמה לתבנית פיירקס, לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור לכ- 30 דקות.
להסיר את האלומיניום ולהמשיך לאפות עד שהם מתרככים.
להניח את תפוחי האדמה המוכנים על צלחת הגשה או להשאיר בתבנית, לשפוך מעל את הרוטב ולזרות מעל שומשום ופטרוזיליה או בצל ירוק (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
לקיצור זמן האפייה, ניתן לבשל את תפוחי האדמה כ-20 דקות, ולהמשיך לפי ההוראות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0