המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
חוצים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות דקות ככל האפשר.
מסדרים בתבנית משומנת את הפרוסות בצורה חופפת כמו קלפים או רעפים (אפשר בתבנית עגולה ולסדר בצורה חופפת). מפזרים מעל מלח, פלפל ורוזמרין.
חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומפזרים על הפרוסות בצורה אחידה.
אופים 30 דקות עד שהתפודים רכים וזהובים.
אפשר גם פרווה, 5 כפות שמן זית במקום חמאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0