המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות או פלחים.
בסוטאז' (מחבת גדולה ועמוקה) מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת התבלינים ומטגנים יחד 2-3 דק'.
מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים וסוגרים במכסה שיש בו חריר קטן ליציאת אדים.
מבשלים על אש בינונית עד לריכוך תפוחי האדמה תוך ערבוב מדי פעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0