המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים רבע שעה.
מערבבים את תפוחי האדמה עם שמן הזית ומעבירים לתבנית אפייה משומנת בשמן זית.
מערבבים בקערה את הפירורית זהב, פטרוזיליה, שום, מלח לפי הטעם ואבקת התיבול.
מפזרים מעל תפוחי האדמה את תערובת הפירורים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ- 45 דקות, כשתפוחי האדמה מכוסים בנייר אפייה ומעליו נייר אלומיניום.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד רבע שעה להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0