מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות. פורסים אותם לשניים וחותכים לפרוסות.
שלב 2
0 דקות
לוקחים את הבצל, פורסים לשניים וחותכים לרצועות דקות.
שלב 3
0 דקות
מניחים את הכל בקערה עמוקה ,מוסיפים שיני שום קלופות, אבקת מרק עוף, כורכום, פפריקה, כמון, מלח, פלפל, כף דבש ושמן זית. מערבבים את הכל ביחד, ככה שהתבלינים יעטפו היטב את תפוחי האדמה.
שלב 4
15 דקות
מעבירים לתבנית, פורסים עליה את תפוחי האדמה ועוטפים בנייר אלומיניום. מכניסים לתנור בחום של 280 מעלות למשך 15 דקות.
שלב 5
15 דקות
לאחר מכן מורידים את האלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 200 למשך 15 דקות.
שלב 1
מתוך
5
מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות. פורסים אותם לשניים וחותכים לפרוסות.
שלב 2
מתוך
5
לוקחים את הבצל, פורסים לשניים וחותכים לרצועות דקות.
שלב 3
מתוך
5
מניחים את הכל בקערה עמוקה ,מוסיפים שיני שום קלופות, אבקת מרק עוף, כורכום, פפריקה, כמון, מלח, פלפל, כף דבש ושמן זית. מערבבים את הכל ביחד, ככה שהתבלינים יעטפו היטב את תפוחי האדמה.
שלב 4
מתוך
5
מעבירים לתבנית, פורסים עליה את תפוחי האדמה ועוטפים בנייר אלומיניום. מכניסים לתנור בחום של 280 מעלות למשך 15 דקות.
שלב 5
מתוך
5
לאחר מכן מורידים את האלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 200 למשך 15 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0