המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עד שהם רכים אך לא מתפרקים. מצננים ופורסים לפרוסות ברוחב ס"מ.
מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית מלבנית או בפיירקס כשהם קצת חופפים, כמו אבני דומינו שנפלו.
מכינים את רוטב הבשמל: קולפים את שיני השום וחותכים לפרוסות דקות. ממיסים חמאה בסיר קטן, מוסיפים את שיני השום והקמח ובוחשים.
מוסיפים בהדרגה את החלב תוך בחישה מתמדת. מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
שופכים את הרוטב על תפוחי האדמה המסודרים בתבנית.
מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגוררת ומקשטים בפרוסות פטריות טריות.
אופים בתנור כ-30 דקות. מוציאים מהתנור כשהגבינה מקבלת גוון זהוב.
מגישים מיד, בתוספת סלט ירוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0