המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לפרוס את תפוחי האדמה הקלופים לפרוסות
לסדר את הפרוסות בתבנית עגולה בצורת ספירלה
הכנת רוטב שמנת:
לטגן בצל קצוץ , להזהיב עד שנהיה שקוף
לחתוך פטריות לפרוסות דקות, להוסיף לבצל ולטגן (אפשר גם פטריות מקופסא)
להוסיף קופסא שמנת, להרתיח, לתבל בפלפל שחור, שום כתוש, מלח לפי הטעם
להמשיך לבשל עד שהשמנת מסמיכה, וכשמסמיכה להוריד מהאש
לשפוך את הרוטב בצורה אחידה על תפוחי אדמה שבתבנית
לפזר מעל גבינה צהובה מגוררת לכסות ברדיד אלומיניום
לאפות במשך כחצי שעה עד שלושת רבעי שעה עד שתפוחי האדמה רכים
להוציא את הנייר כסף ולהמשיך להקרים עוד כמה דקות עד להשחמה יפה
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0