המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות, מניחים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה (לא יותר מזה).
יוצקים לתבנית חצי מיכל שמנת וחצי כוס חלב, מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים, מערבבים ומוסיפים את שאר השמנת.
חותכים את הבולגרית לקוביות קטנות או מפוררים ומפזרים בתבנית, מוסיפים את תערובת הגבינה המגוררת וגבינה צהובה (אני חותכת גם פרוסות גבינה צהובה גס ומניחה מעל).
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 30 דקות.
אחרי חצי שעה, חשוב לוודא שהתפוחי אדמה מספיק רכים, אם לא, להחזיר את הנייר כסף לעוד 10-15 דקות ולבדוק שוב. אם מוכנים, להוריד את הנייר כסף ולתת להם השחמה של עוד 10-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0