המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים תפוחי אדמה במים עד כיסוי בערך כ-15 דקות, עד שהתפו"א רכים. מסננים, מצננים וחותכים לקוביות.
מחממים במחבת כף שמן זית בחום בינוני-גבוה. מוסיפים בצל ופלפל ירוק. מבשלים ומערבבים לעיתים קרובות, עד שהירקות רכים (בערך 5 דקות).
מעבירים לצלחת ושמים בצד.
מוסיפים עוד 2 כפות שמן במחבת. מעבירים למחבת את קוביות תפוחי אדמה, מלח, פפריקה ופלפל שחור.
מבשלים ומערבבים מדי פעם, עד שתפוחי האדמה משחימים. בערך 10 דקות.
מערבבים עם הבצלים, פלפלים ירוקים ופטרוזיליה ומבשלים עוד מספר דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0