המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ומניחים במסננת. שוטפים היטב ומעבירים למגבת. מייבשים היטב.
משמנים היטב תבנית חסינת חום (רצוי עגולה) בחמאה.
מסדרים בתוך התבנית את תפוחי האדמה, כך שהם מעט חופפים זה לזה, בצורה מעגלית. כאשר נוצרת שכבה מברישים אותה בחמאה וזורים מלח ופלפל.
חוזרים על הפעולה ויוצרים שכבות נוספות, עד שמסתיימות פרוסות תפוחי האדמה.
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-30 דק'.
מסירים את נייר הכסף ואופים כ-15 דקות נוספות, עד שהמאפה רך ושחום מלמעלה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0