המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים בסיר ומבשלים את תפוחי האדמה כרבע שעה, עד ריכוך קל.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות - טורבו.
מערבבים בקערה את שמן הזית עם התבלינים ואבקת התיבול.
שופכים את השמן המתובל על תבנית מרופדת בנייר אפייה ועל השמן מסדרים את תפוחי האדמה המבושלים.
מפזרים מסביב את העלים הירוקים שאוהבים.
מכניסים לתנור ואופים כ- 35-40 דקות, כל 10 דקות לערך הופכים את תפוחי האדמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0