מזליפים על התפוחים את השמן, הפפריקה האדומה והמלח ומערבבים בידיים את תפוחי האדמה, כדי שיתמזגו עם השמן והתבלינים.
שלב 3
0 דקות
מפזרים את עלי הרוזמרין (ללא הגבעול) מלמעלה, ומכסים בנייר כסף.
שלב 4
0 דקות
אופים בתנור בחום הכי גבוה כ-40 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את התבנית מהתנור, מסירים את נייר הכסף ועם סכין חדה חותכים את תפוחי האדמה מכל הכיוונים (ללא סדר מסוים, ממש 'שוברים' אותם עם הסכין מכל הכיוונים).
שלב 6
0 דקות
מערבבים היטב את תפוחי האדמה (אפשר להוסיף טיפה שמן בשלב הזה, אם הם נראים יבשים).
שלב 7
0 דקות
אופים עוד 15-20 דקות בחום בינוני גבוה, ללא נייר הכסף, עד להזהבה והתרככות מלאה.
שלב 1
מתוך
7
שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומניחים בתבנית לתנור.
שלב 2
מתוך
7
מזליפים על התפוחים את השמן, הפפריקה האדומה והמלח ומערבבים בידיים את תפוחי האדמה, כדי שיתמזגו עם השמן והתבלינים.
שלב 3
מתוך
7
מפזרים את עלי הרוזמרין (ללא הגבעול) מלמעלה, ומכסים בנייר כסף.
שלב 4
מתוך
7
אופים בתנור בחום הכי גבוה כ-40 דקות.
שלב 5
מתוך
7
מוציאים את התבנית מהתנור, מסירים את נייר הכסף ועם סכין חדה חותכים את תפוחי האדמה מכל הכיוונים (ללא סדר מסוים, ממש 'שוברים' אותם עם הסכין מכל הכיוונים).
שלב 6
מתוך
7
מערבבים היטב את תפוחי האדמה (אפשר להוסיף טיפה שמן בשלב הזה, אם הם נראים יבשים).
שלב 7
מתוך
7
אופים עוד 15-20 דקות בחום בינוני גבוה, ללא נייר הכסף, עד להזהבה והתרככות מלאה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0