המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומניחים בתבנית לתנור.
מזליפים על התפוחים את השמן, הפפריקה האדומה והמלח ומערבבים בידיים את תפוחי האדמה, כדי שיתמזגו עם השמן והתבלינים.
מפזרים את עלי הרוזמרין (ללא הגבעול) מלמעלה, ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור בחום הכי גבוה כ-40 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור, מסירים את נייר הכסף ועם סכין חדה חותכים את תפוחי האדמה מכל הכיוונים (ללא סדר מסוים, ממש 'שוברים' אותם עם הסכין מכל הכיוונים).
מערבבים היטב את תפוחי האדמה (אפשר להוסיף טיפה שמן בשלב הזה, אם הם נראים יבשים).
אופים עוד 15-20 דקות בחום בינוני גבוה, ללא נייר הכסף, עד להזהבה והתרככות מלאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0