המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
שמים מים בסיר ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים ומסננים מיד.
מערבבים בקערה את השמן עם השום, פירורי לחם ועשבי תיבול. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ואם רוצים צ'ילי חריף יבש.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור לאפייה של 30 דקות או עד הזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מאוד
מאדדדד
הצג מתכונים נוספים
הערות 2