המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את תפוחי האדמה, שוטפים ומייבשים.
מהקצה עליון של התפוד חותכים "כיפה" ושמים בצד. בעזרת סכין, כף או מוציא ליבות תפוח מוציאים את פנים התפוד (לא לחורר את הצד התחתון של התפוד).
שוברים ביצה לתוך התפוד המרוקן, מכסים בעזרת הכיפה שחתכנו קודם, עוטפים בניר כסף ואופים כ-60 דקות בטוסטר אובן.
מסירים בזהירות את ניר הכסף, פורסים את התפוד לפרוסות או לרבעים.
שמים מלח ופלפל. בתיאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0