המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יש לחמם את התנור מראש לחום של מאה שמונים מעלות.
שוטפים היטב את תפוחי האדמה.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
מערבבים היטב את תפוחי האדמה עם שמן הזית ואבקת המרק.
שמים את תפוחי האדמה בשקית ומערבבים היטב בשמן והאבקה.
השרי את תפוחי האדמה במשך כשעה בשקית.
מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית ואופים כארבעים וחמש דקות עד שתפוחי האדמה יהיו רכים ופריכים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0