המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מקלפים את תפוחי האדמה ואת הבטטות. חותכים לפרוסות אלכסוניות ושוות, לא עבות במיוחד.
זורים על הפרוסות פלפל ומלח לפי הטעם ומערבבים בידיים. יוצקים את רוטב הצ'ילי לפי הטעם ומערבבים עד שכל הפרוסות מצופות רוטב. מניחים בצד לרבע שעה.
מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-45-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0