המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את התפוחי אדמה בשלמותם במים, במשך רבע שעה עד שהם מעט רכים.
להוציא מהמים ולפרוס לפרוסות.
להניח בתבנית ולפזר מלח ופלפל ולנקד בחתיכות חמאה.
לבשל את השמנת עד רתיחה, להוריד מהאש וליצוק על התפוח אדמה.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות.
להוציא ולפזר מעל את הגבינה צהובה.להכניס לתנור לעוד 10 דקות ולהגיש
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0