המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים קוקוס, חלמונים, אבקת סוכר, וניל ונוזל קוקוס בקערה ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת רטובה וסמיכה.
מקציפים את החלבונים עם קורט מלח לקצף יציב. מקפלים חצי ממנו לתוך תערובת הקוקוס ואז את המחצית השנייה.
מעבירים לתבנית שקעים משומנת או לשמונה ספלים רחבים ומשומנים (אם משתמשים בתבנית סיליקון אין צורך לשמן).
מניחים במרכז כל תאפה כפית נוטלה ומכסים אותה היטב בתערובת (כדי שלא תתייבש במהל האפייה).
אופים בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, עד שתופח ומזהיב היטב.
מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת החדר ורק אז מחלצים מהתבנית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0