המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשלוק במים עם מלח בסיר לחץ את הקורקבנים,
להוסיף את הריאות ולשלוק בסיר הלחץ עם הקורקבנים, להוסיף את הקירשה ולבשל כ-30 דקות
לסנן ממים ולחתוך לחתיכות גסות (כ- 3 ס"מ X 3 ס"מ).
לקחת סיר ולטגן בשמן את שיני השום עד להזהבה.
להוסיף כ-2 כוסות מים ולהוסיף את התבלינים ורסק העגבניות.
כאשר המים רותחים, להוסיף את כל הבשרים ,להנמיך את הגז ולבשל עוד כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0