המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסירים את גיבעולי התרד ושוטפים אותם (אפשר גם להישתמש בקפוא ולהפשיר).
קוצצים את השום והבצל דק. מאדים את שניהם במרגרינה ומוסיפים את התרד, מתבלים וממשיכים לאדות 5 דקות.
בנתיים מרסקים את הגבינה.
מסדרים את תפוחי האדמה כך שיצפו תחתית תבנית או כלי שטוח חסין-אש. מפזרים עליהם את מחצית הגבינה ומעל מסדרים שכבת התרד, מכסים ביתרת הגבינה.
מקרימים את התבשיל: מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות במשך כ- 10 דקות.
מגישים עם ביצת עין או חביתה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0