המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים יחד את כל המרכיבים וצורבים בגריל או על הפלנצ'ה או מחבת ברזל על חום גבוה – דקה וחצי עד שתי דקות, מכל צד.
ממיסים את המלח במים ושמים את הרכיבים יחד בצנצנת זכוכית אטומה 4 ימים בשמש.
צולים את ההמבורגרים במחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני, 2-3 דקות מכל צד.
חוצים לחמניות ומסדרים שכבות של המבורגר, פלפלים כבושים ואננס ומוסיפים נענע. אפשר להגיש בתוספת ירקות אהובים וצ'יפס או תפוחי אדמה אפויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0