המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים יחד את כל המרכיבים וצורבים בגריל או על הפלנצ'ה או מחבת ברזל על חום גבוה – דקה וחצי עד שתי דקות, מכל צד.
ממיסים את המלח במים ושמים את הרכיבים יחד בצנצנת זכוכית אטומה 4 ימים בשמש.
צולים את ההמבורגרים במחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני, 2-3 דקות מכל צד.
חוצים לחמניות ומסדרים שכבות של המבורגר, פלפלים כבושים ואננס ומוסיפים נענע. אפשר להגיש בתוספת ירקות אהובים וצ'יפס או תפוחי אדמה אפויים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0