המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את הבורגול במים, מסננים וסוחטים.
מערבבים את חומרי הבצק ומקררים.
מטגנים את הבצל, יחד עם הפלפל והכמון.
מוסיפים את הבשר ואת התבלינים ומטגנים להשחמה.
מורידים מהאש ומערבבים פנימה את הצנוברים והפטרוזיליה, ומקררים.
צרים מהבצק כדורים. עושים בכל אחד גומה. ממלאים בתערובת הבשר וסוגרים יפה.
מטגנים בשמן עמוק וחם עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0