לוקחים את הקדאיף ויוצרים שכבה עבה ועליה מוסיפים את כל גבינת הריקוטה. לאחר מכן, מוסיפים עוד שכבה עבה של שיערות קדאיף.
שלב 3
0 דקות
מדי פעם בודקים אם התחתית הזהיבה בעזרת כף גדולה.
שלב 4
0 דקות
לאחר הזהבה של התחתית, לוקחים צלחת גדולה ולתוכה הופכים את הכנאפה.
שלב 5
0 דקות
מחזירים את הכנאפה למחבת כך שהפעם הצד העליון יהיה למטה.
שלב 6
0 דקות
הכנת הסירופ: שופכים 2 כוסות המים מים בפינג'אן, יחד עם חצי כוס סוכר ומרתיחים עד לבעבוע של המים. לאחר מכן, סוחטים לתוך הפינג'אן את הלימון וזהו, הסירופ מוכן.
שלב 7
0 דקות
מוציאים את הכנאפה לצלחת, מפזרים עליה פיסטוקים ואת הסירופ.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
לוקחים מחבת טפלון ובתוכה שמים את החמאה.
שלב 2
מתוך
7
לוקחים את הקדאיף ויוצרים שכבה עבה ועליה מוסיפים את כל גבינת הריקוטה. לאחר מכן, מוסיפים עוד שכבה עבה של שיערות קדאיף.
שלב 3
מתוך
7
מדי פעם בודקים אם התחתית הזהיבה בעזרת כף גדולה.
שלב 4
מתוך
7
לאחר הזהבה של התחתית, לוקחים צלחת גדולה ולתוכה הופכים את הכנאפה.
שלב 5
מתוך
7
מחזירים את הכנאפה למחבת כך שהפעם הצד העליון יהיה למטה.
שלב 6
מתוך
7
הכנת הסירופ: שופכים 2 כוסות המים מים בפינג'אן, יחד עם חצי כוס סוכר ומרתיחים עד לבעבוע של המים. לאחר מכן, סוחטים לתוך הפינג'אן את הלימון וזהו, הסירופ מוכן.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים את הכנאפה לצלחת, מפזרים עליה פיסטוקים ואת הסירופ.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0