המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משחימים את העוף היטב מכל הצדדים, בשמן זית בסיר גדול וכבד. מוציאים את העוף לקערה.
מכניסים לסיר את הבצלים ומתחילים להזהיב. בינתיים, שוטפים את ראשי השום וחוצים אותם לרוחב. מנגבים ומוסיפים לסיר עם הצד החתוך כלפי מטה. מטגנים עד שהבצל והשום מזהיבים ומוציאים לקערה עם העוף.
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה החצויים והגזר. מטגנים עד להזהבה.
מחזירים לסיר את העוף, בצל ושום. מתבלים במלח ופלפל, ויוצקים מעל את מרק העוף, מביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0