להשרות את השעועית במים חמים כשעתיים (או להשרות לילה קודם הבישול).
שלב 2
0 דקות
לשפוך את המים לאחר מכן ולהרתיח את השעועית בסיר עמוק (4-5 ליטר). תוך כדי רתיחה, לנקות את הקצף הלבן שצף מעל המים.
שלב 3
0 דקות
להכין תערובת מהפפריקה והשמן ולערבב היטב. להוסיף את התערובת לסיר ולהרתיח שוב.
שלב 4
0 דקות
לחתוך את הבטטות ל-3 חתיכות ואת תפוחי האדמה לחצאים.
שלב 5
1 דקות
להוסיף לתוך הסיר סוכר חום, אבקת מרק (ניתן להמיר לאבקת תיבול מרק בצל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שום, את הבטטות ותפוחי האדמה - ולהרתיח שוב. לאחר מכן להוסיף את הביצים.
שלב 6
0 דקות
לפזר מלמעלה כוס חיטה, לערבב קלות כדי שלא ישברו תפוחי האדמה ולמלא את הסיר במים עד לכיסוי כל המוצרים שבסיר.
שלב 7
0 דקות
לבשל על אש נמוכה מאוד למשך חמש שעות.
שלב 1
מתוך
7
להשרות את השעועית במים חמים כשעתיים (או להשרות לילה קודם הבישול).
שלב 2
מתוך
7
לשפוך את המים לאחר מכן ולהרתיח את השעועית בסיר עמוק (4-5 ליטר). תוך כדי רתיחה, לנקות את הקצף הלבן שצף מעל המים.
שלב 3
מתוך
7
להכין תערובת מהפפריקה והשמן ולערבב היטב. להוסיף את התערובת לסיר ולהרתיח שוב.
שלב 4
מתוך
7
לחתוך את הבטטות ל-3 חתיכות ואת תפוחי האדמה לחצאים.
שלב 5
מתוך
7
להוסיף לתוך הסיר סוכר חום, אבקת מרק (ניתן להמיר לאבקת תיבול מרק בצל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שום, את הבטטות ותפוחי האדמה - ולהרתיח שוב. לאחר מכן להוסיף את הביצים.
שלב 6
מתוך
7
לפזר מלמעלה כוס חיטה, לערבב קלות כדי שלא ישברו תפוחי האדמה ולמלא את הסיר במים עד לכיסוי כל המוצרים שבסיר.
שלב 7
מתוך
7
לבשל על אש נמוכה מאוד למשך חמש שעות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0